Ons bedrijf

Auto's

Ons bedrijf

E.W. Banderservice is van start gegaan op 1 september 2006 te Stekene. Deze zaak is opgebouwd vanuit vele jaren ervaring in de bandensector, automechanica, het herstellen van laadbruggen, … Auto’s Auto’s Auto’s

Natuurlijk zijn wij ook in het bezit van de vereiste diploma’s, hierdoor kunnen wij u dan ook kwaliteit garanderen.

We vinden het héél belangrijk om u te kunnen bijstaan bij uw beslissingen, daarom stellen we altijd voor om op voorhand samen met u alle mogelijkheden te bespreken en daaruit samen een besluit te nemen, hierdoor kunnen wij onze diensten evenals onze producten zo goed mogelijk afstemmen naargelang uw persoonlijke situatie.

wij zijn lid van de banden groepering FIRSTSTOP en TSE waar door wij bijna alle leasing rijders kunnen helpen voor zomerbanden, winterbanden, all season banden en band herstellingen, zo zijn wij ook lid van AUTOCREW BOSCH SERVICE waar wij beschikken over de laatste nieuwe diagnose toestellen, en kunnen de klanten van lease plan bij ons terecht voor onderhoud, herstellingen.

 

Onze belangrijkste troeven in onze zaak zijn dan ook: kwaliteit, klantvriendelijkheid, klanttevredenheid en héél belangrijk onze aantrekkelijke prijzen !!!!

We hopen U in de toekomst als nieuwe klant te mogen verwelkomen.

 

Emmaneel Wim.

 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden: algemene voorwaarden